Ajankohtaista

Tervetuloa aluetoimistoon 8.12.2017 Jyväskylässä

Teollisuusliiton aluetoimistoilla järjestetään avointen ovien päiviä. Kaikki teamilaiset ovat tervetulleita tutustumaan. Lisätietoja TEAMin sivuilla.

Keski-Suomen aluetoimistolla Jyväskylässä (Kauppakatu 18 B 19) ovet ovat avoinna perjantaina 8.12. klo 13–17. Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa Mari Kivelle.


Syyskokouksen kuulumisia

Maanantaina 23.10.2017 järjestettiin JKY:n syyskokous sekä hallituksen järjestäytymiskokous. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018, päätettiin hakea Teollisuusliitto ry:n jäsenyyttä ja hyväksyttiin uudet ammattiosaston mallisäännöt.

Kokouksissa tehtiin seuraavat henkilövalinnat kaudelle 2018–19: puheenjohtaja Paula Toivonen, varapuheenjohtaja Jukka Syvänen, sihteeri Ari Liukkonen, tiedotussihteeri Juha Ruotsalainen, nuorisovastaava ja opintosihteeri Mikael Ojomaa. Hallitusjäsenet: Juha Salonen, Kim Jylhä, Mikko IkonenVirpi Riikonen ja varajäsenet: Jyrki Honkonen, Mika Honkanen, Merja Haukka, Heikki Salomaa. Hallituksen ulkopuolinen taloudenhoitaja Sari Liukkonen ja toiminnantarkastaja Jorma Roisko.

Kivikirjatoimikunta: isäntä Mikael Ojomaa, Mikko Ikonen, Heikki Salomaa, Pentti Pasanen, Kim Jylhä. Tiedotustoimikunta: Juha Ruotsalainen, Paula Toivonen, Ari Liukkonen.


Kivikirjan avaimet

Kahvila Kotiruoka Seppälässä (Ahjokatu 12) jakaa Kivikirjan avaimia JKY:n jäsenille liiton jäsenkorttia näyttämällä. Huom! Avaimia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Mikäli mökillä vierailee yhdistyksen ulkopuolisia, on paikalla oltava aina joku JKY:n tai Grafinet Keski-Suomen alueosaston jäsen, joka myös vastaa vieraistaan.

Perinteikäs lounas- ja pitopalvelu Kahvila Kotiruoka on JKY:lle tärkeä yhteistyökumppani, joka yleensä hoitaa yhdistyksen tilaisuuksien maittavat tarjoilut ja kannustammekin JKY:n jäseniä käyttämään Kotiruuan hyvän hinta-laatusuhteen omaavia palveluita. Lisätietoja Kotiruuan nettisivuilta.


Fraktuura-kerhon kokoukset vuonna 2017

JKY:n eläkeläiskerho Fraktuura kokoontuu JKY:n toimistolla Järjestöjen talolla (Kalevankatu 4, 2. krs) kerran kuukaudessa maanantaisin kello 14 alkaen. Tarjolla kahvit ja hyvää seuraa.

Syyskauden viimeinen kokoontuminen on maanantaina 4.12. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet JKY:n eläkeläiset joukolla mukaan tapaamaan tuttuja ja muistelemaan menneitä.


Vaihda Loimaan kassasta oikeaan liittoon ja ammattiosastoon

Työnantajien ylläpitämä Yleinen työttömyyskassa YTK eli ns. Loimaan kassa ei ole ammattiliitto. Sen tarkoitus on vain heikentää työntekijöiden oikeuksia, työehtoja ja edunvalvontaa. Liity oikeaan sinun etujasi ajavaan ammattiliittoon TEAMin sivuilla.

 Liity JKY:n ja TEAMin jäseneksi helposti nettilomakkeella (osasto 7008, sopimusala 001).