Ajankohtaista

JKY:n syyskokous 29.11.2019

Kaikille jäsenille avoin JKY:n syyskokous pidetään perjantaina 29.11. klo 16.30 alkaen JKY:n toimistolla Järjestöjen talolla (Kalevankatu 4, 2. krs.).

Käsitellään toimintasuunnitelma ja talousarvio. Valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus. Kokouksen jälkeen ruokailu. Tervetuloa!

Lataa tästä flaijeri työpaikkasi ilmoitustaululle.


Media-ja-painoalan työntekijöiden palkankorotukset

Henkilökohtaisia palkkoja korotetaan 0,8 prosentin suuruisella yleiskorotuksella 1.4.2019 tai lähinnä sen jälkeen alkavan palkanmaksukauden alusta.

Yrityskohtaisen erän suuruus on 0,4 prosenttia ja se lasketaan työntekijöiden yleiskorotuksella korottamattomien tammikuussa 2019 maksettujen henkilökohtaisten palkkojen summasta.

Erän käytöstä ja jakoperusteista neuvotellaan ja pyritään sopimaan paikallisesti. Mikäli erän käytöstä ei sovita 15.3.2019 mennessä, työnantaja päättää sen jakamisesta.

Vähimmäispalkkoja korotetaan 0,8 prosentilla. Vuoro-, ilta- ja yötyölisiä sekä perehdytyslisää korotetaan 1,2 prosentilla.


Kivikirjan avaimet

Kahvila Kotiruoka Seppälässä (Ahjokatu 12) jakaa Kivikirjan avaimia JKY:n jäsenille liiton jäsenkorttia näyttämällä. Huom! Avaimia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Mikäli mökillä vierailee yhdistyksen ulkopuolisia, on paikalla oltava aina joku JKY:n jäsen, joka myös vastaa vieraistaan.

Perinteikäs lounas- ja pitopalvelu Kahvila Kotiruoka on JKY:lle tärkeä yhteistyökumppani, joka yleensä hoitaa yhdistyksen tilaisuuksien maittavat tarjoilut ja kannustammekin JKY:n jäseniä käyttämään Kotiruuan hyvän hinta-laatusuhteen omaavia palveluita. Lisätietoja Kotiruuan nettisivuilta.


Fraktuura-kerhon kokoukset vuonna 2019

JKY:n eläkeläiskerho Fraktuura kokoontuu JKY:n toimistolla Järjestöjen talolla (Kalevankatu 4, 2. krs) kerran kuukaudessa maanantaisin kello 14 alkaen. Tarjolla kahvit ja hyvää seuraa.

Syyskauden viimeinen kokous 2.12.


Vaihda Loimaan kassasta oikeaan liittoon ja ammattiosastoon

Työnantajien ylläpitämä Yleinen työttömyyskassa YTK eli ns. Loimaan kassa ei ole ammattiliitto. Sen tarkoitus on vain heikentää työntekijöiden oikeuksia, työehtoja ja edunvalvontaa. Liity oikeaan sinun etujasi ajavaan ammattiliittoon Teollisuusliiton sivuilla.

 Liity JKY:n ja Teollisuusliiton jäseneksi helposti liiton verkkosivuilla.