Ajankohtaista

Koulutusta 16.–17.2.2019 Tampereella

Tampereen Kirjatyöntekijäin Yhdistys järjestää sopimusalamme osastojen jäsenille (Jyväskylä, Hämeenlinna, Forssa ja Tampere) koulutusta Tampereella 16.–17.2. Koulutuspaikkana Lapland Hotellsin kokoustilat. Koulutusaiheena on yhteiskuntavaikuttaminen, kouluttajana Sari Helminen Teollisuusliitosta. Aihe on ajankohtainen 14.4. pidettävien eduskuntavaalien johdosta.

Koulutus alkaa lauantaina klo 9 ja sitä ennen on aamukahvit. Koulutus kestää lauantaina 6 tuntia. Lauantaina tarjoillaan lounas ja päivällinen. Sunnuntaina osastot kokoustavat omatoimisesti. Hotelli toimii myös majoituspaikkana.

Liitto kustantaa koulutuksen, ruokailut ja matkakulut. JKY kustantaa jäseniensä majoituksen. Koulutus on avoin kaikille osaston jäsenille. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 7.2. mennessä Paula Toivoselle.


JKY:n hallituksen kokous 4.3.2019

Seuraava hallituskokous pidetään maanantaina 4.3. klo 16.30 alkaen JKY:n toimistolla Järjestöjen talolla (Kalevankatu 4, 2. krs.).

Paikalle ovat tervetulleita myös JKY:n pääluottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut.


Ulkoilu­tapahtuma ja pilkkikisat la 9.3.2019

JKY järjestää ulkoilutapahtuman ja pilkkikisat Kivikirjalla lauantaina 9.3. klo 10 alkaen. Tarjolla aamukahvit ja hernekeittoa sekä makkaran- ja lettujen paistoa. Tervetuloa!


JKY:n tapahtumia vuonna 2019

Maaliskuisen ulkoilutapahtuman lisäksi järjestetään kevät- ja syystalkoot Kivikirjalla. Elokuussa Kivikirjalla vietetään perinteistä eläkeläistapahtumaa. Eloriehan sijaan JKY tukee syyskuussa liittoristeilylle lähteviä jäseniään 50 eurolla/osallistuja – lisätietoja tulossa myöhemmin.


Kivikirjan avaimet

Kahvila Kotiruoka Seppälässä (Ahjokatu 12) jakaa Kivikirjan avaimia JKY:n jäsenille liiton jäsenkorttia näyttämällä. Huom! Avaimia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Mikäli mökillä vierailee yhdistyksen ulkopuolisia, on paikalla oltava aina joku JKY:n jäsen, joka myös vastaa vieraistaan.

Perinteikäs lounas- ja pitopalvelu Kahvila Kotiruoka on JKY:lle tärkeä yhteistyökumppani, joka yleensä hoitaa yhdistyksen tilaisuuksien maittavat tarjoilut ja kannustammekin JKY:n jäseniä käyttämään Kotiruuan hyvän hinta-laatusuhteen omaavia palveluita. Lisätietoja Kotiruuan nettisivuilta.


Fraktuura-kerhon kokoukset vuonna 2019

JKY:n eläkeläiskerho Fraktuura kokoontuu JKY:n toimistolla Järjestöjen talolla (Kalevankatu 4, 2. krs) kerran kuukaudessa maanantaisin kello 14 alkaen. Tarjolla kahvit ja hyvää seuraa.

Seuraavat kokoukset 4.2., 4.3., 1.4. ja 6.5. Tervetuloa kaikki JKY:n eläkeläiset joukolla mukaan.


Vaihda Loimaan kassasta oikeaan liittoon ja ammattiosastoon

Työnantajien ylläpitämä Yleinen työttömyyskassa YTK eli ns. Loimaan kassa ei ole ammattiliitto. Sen tarkoitus on vain heikentää työntekijöiden oikeuksia, työehtoja ja edunvalvontaa. Liity oikeaan sinun etujasi ajavaan ammattiliittoon Teollisuusliiton sivuilla.

 Liity JKY:n ja Teollisuusliiton jäseneksi helposti liiton verkkosivuilla.