Ajankohtaista

Eloriehaa ei järjestetä vuonna 2018

Teollisuusliittofuusion aiheuttaman jäsenmaksupalautuksen määrän romahtamisen vuoksi vuonna 2018 ei järjestetä Elorieha-jäsentapahtumaa Kivikirjalla.

JKY ei myöskään järjestä yhteiskuljetuksia tai tue taloudellisesti jäseniä, jotka osallistuvat Teollisuusliiton järjestämiin viihteellisiin tapahtumiin (kuten esimerkiksi Ähtärin eläinpuiston perhepäivä).


JKY:n hallituksen kokous 25.8.2018

Seuraava hallituskokous pidetään lauantaina 25.8. klo 16 alkaen Kivikirjalla. Paikalle ovat tervetulleita myös JKY:n pääluottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut. Kyyti järjestyy tarvittaessa.

Laajennetussa kokouksessa on kutsuttuna myös muita luottamushenkilöitä ja yhteistyökumppaneita. Asialistalla mm. JKY:n toiminnan puolivuotistarkastelu. Ruokatarjoilu ja mahdollisuus saunoa (omat pyyhkeet mukaan).


Kivikirjan sauna taas käytössä

Kivikirjan saunan lattia on remontoitu ja sauna on taas käyttökunnossa.


Kivikirjan avaimet

Kahvila Kotiruoka Seppälässä (Ahjokatu 12) jakaa Kivikirjan avaimia JKY:n jäsenille liiton jäsenkorttia näyttämällä. Huom! Avaimia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Mikäli mökillä vierailee yhdistyksen ulkopuolisia, on paikalla oltava aina joku JKY:n tai Grafinet Keski-Suomen alueosaston jäsen, joka myös vastaa vieraistaan.

Perinteikäs lounas- ja pitopalvelu Kahvila Kotiruoka on JKY:lle tärkeä yhteistyökumppani, joka yleensä hoitaa yhdistyksen tilaisuuksien maittavat tarjoilut ja kannustammekin JKY:n jäseniä käyttämään Kotiruuan hyvän hinta-laatusuhteen omaavia palveluita. Lisätietoja Kotiruuan nettisivuilta.


Fraktuura-kerhon kokoukset vuonna 2018

JKY:n eläkeläiskerho Fraktuura kokoontuu JKY:n toimistolla Järjestöjen talolla (Kalevankatu 4, 2. krs) kerran kuukaudessa maanantaisin kello 14 alkaen. Tarjolla kahvit ja hyvää seuraa.

Kevätkauden viimeinen kokous on pidetty. Tervetuloa kaikki JKY:n eläkeläiset joukolla mukaan taas syyskaudella.


Vaihda Loimaan kassasta oikeaan liittoon ja ammattiosastoon

Työnantajien ylläpitämä Yleinen työttömyyskassa YTK eli ns. Loimaan kassa ei ole ammattiliitto. Sen tarkoitus on vain heikentää työntekijöiden oikeuksia, työehtoja ja edunvalvontaa. Liity oikeaan sinun etujasi ajavaan ammattiliittoon Teollisuusliiton sivuilla.

 Liity JKY:n ja Teollisuusliiton jäseneksi helposti liiton verkkosivuilla.