Ajankohtaista

JKY:n hallituksen kokous 12.3.2018

Seuraava hallituskokous pidetään maanantaina 12.3. klo 16.30 alkaen JKY:n toimistolla Järjestöjen talolla (Kalevankatu 4, 2. krs.). Paikalle ovat tervetulleita myös JKY:n pääluottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut.


Ulkoilu­tapahtuma ja pilkkikisat la 17.3.2018 Kivikirjalla

JKY järjestää ulkoilutapahtuman ja pilkkikisat Kivikirjalla lauantaina 17.3. klo 10 alkaen. Tarjolla aamukahvit ja hernekeittoa sekä makkaran- ja lettujen paistoa. Tervetuloa!

Ajo-ohjeet Kivikirja-sivulla. Lataa flaijeri työpaikkasi ilmoitustaululle.


Kivikirjan avaimet

Kahvila Kotiruoka Seppälässä (Ahjokatu 12) jakaa Kivikirjan avaimia JKY:n jäsenille liiton jäsenkorttia näyttämällä. Huom! Avaimia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Mikäli mökillä vierailee yhdistyksen ulkopuolisia, on paikalla oltava aina joku JKY:n tai Grafinet Keski-Suomen alueosaston jäsen, joka myös vastaa vieraistaan.

Perinteikäs lounas- ja pitopalvelu Kahvila Kotiruoka on JKY:lle tärkeä yhteistyökumppani, joka yleensä hoitaa yhdistyksen tilaisuuksien maittavat tarjoilut ja kannustammekin JKY:n jäseniä käyttämään Kotiruuan hyvän hinta-laatusuhteen omaavia palveluita. Lisätietoja Kotiruuan nettisivuilta.


Fraktuura-kerhon kokoukset vuonna 2018

JKY:n eläkeläiskerho Fraktuura kokoontuu JKY:n toimistolla Järjestöjen talolla (Kalevankatu 4, 2. krs) kerran kuukaudessa maanantaisin kello 14 alkaen. Tarjolla kahvit ja hyvää seuraa.

Kevätkauden seuraavat kokoukset 5.3., 9.4. ja 7.5. Tervetuloa kaikki JKY:n eläkeläiset joukolla mukaan.


Vaihda Loimaan kassasta oikeaan liittoon ja ammattiosastoon

Työnantajien ylläpitämä Yleinen työttömyyskassa YTK eli ns. Loimaan kassa ei ole ammattiliitto. Sen tarkoitus on vain heikentää työntekijöiden oikeuksia, työehtoja ja edunvalvontaa. Liity oikeaan sinun etujasi ajavaan ammattiliittoon Teollisuusliiton sivuilla.

 Liity JKY:n ja Teollisuusliiton jäseneksi helposti liiton verkkosivuilla.