Ajankohtaista

Syystalkoot Kivikirjalla 14.10.2017

Talkoot Kivikirjalla järjestetään lauantaina 14.10. alkaen klo 10 aamupalalla. Tyrkyllä haravointia, halkosavottaa ja veneen kääntöä sekä ruokatarjoilu ja talkoojuomat.

Halukkaille lämpenee sauna, omat pyyhkeet mukaan. Tilaisuus on avoin myös Grafinet Keski-Suomen alueosaston jäsenille. Tervetuloa! Lataa tästä flaijeri työpaikkasi ilmoitustaululle.


JKY:n syyskokous 23.10.2017

Kaikille jäsenille avoin JKY:n syyskokous pidetään maanantaina 23.10. klo 16.30 alkaen JKY:n toimistolla Järjestöjen talolla (Kalevankatu 4, 2. krs.).

Käsitellään toimintasuunnitelma, talousarvio ja hallituksen henkilövalinnat seuraavalle kaudelle sekä päätetään hakea Teollisuusliitto ry:n jäsenyyttä ja hyväksytään ammattiosaston mallisäännöt.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa! Lataa tästä flaijeri työpaikkasi ilmoitustaululle.


Kivikirjan avaimet

Kahvila Kotiruoka Seppälässä (Ahjokatu 12) jakaa Kivikirjan avaimia JKY:n jäsenille liiton jäsenkorttia näyttämällä. Huom! Avaimia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Mikäli mökillä vierailee yhdistyksen ulkopuolisia, on paikalla oltava aina joku JKY:n tai Grafinet Keski-Suomen alueosaston jäsen, joka myös vastaa vieraistaan.

Perinteikäs lounas- ja pitopalvelu Kahvila Kotiruoka on JKY:lle tärkeä yhteistyökumppani, joka yleensä hoitaa yhdistyksen tilaisuuksien maittavat tarjoilut ja kannustammekin JKY:n jäseniä käyttämään Kotiruuan hyvän hinta-laatusuhteen omaavia palveluita. Lisätietoja Kotiruuan nettisivuilta.


Fraktuura-kerhon kokoukset vuonna 2017

JKY:n eläkeläiskerho Fraktuura kokoontuu JKY:n toimistolla Järjestöjen talolla (Kalevankatu 4, 2. krs) kerran kuukaudessa maanantaisin kello 14 alkaen. Tarjolla kahvit ja hyvää seuraa.

Syyskauden seuraavat kokoontumiset maanantaina 6.11. ja 4.12. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet JKY:n eläkeläiset joukolla mukaan tapaamaan tuttuja ja muistelemaan menneitä.


Vaihda Loimaan kassasta oikeaan liittoon ja ammattiosastoon

Työnantajien ylläpitämä Yleinen työttömyyskassa YTK eli ns. Loimaan kassa ei ole ammattiliitto. Sen tarkoitus on vain heikentää työntekijöiden oikeuksia, työehtoja ja edunvalvontaa. Liity oikeaan sinun etujasi ajavaan ammattiliittoon TEAMin sivuilla.

 Liity JKY:n ja TEAMin jäseneksi helposti nettilomakkeella (osasto 7008, sopimusala 001).