Ajankohtaista


JKY:n kevätkokous 23.4.2018

Kaikille jäsenille avoin yhdistyksen kevätkokous järjestetään maanantaina 23.4. klo 16.30 alkaen JKY:n toimistolla (Järjestöjen talo, Kalevankatu 4, 2. krs.).

Käsitellään sääntömääräiset asiat kuten toimintakertomus ja tilinpäätös. Tarjolla pikkupurtavaa. Tervetuloa! Lataa flaijeri työpaikkasi ilmoitustaululle.


Kaiken kansan vappujuhla 1.5.2018 Lounaispuistossa

SAK:n Jyväskylän Alueen Paikallisjärjestö JAP järjestää kaikille avoimen vappujuhlan tiistaina 1.5. Lounaispuistossa klo 12 alkaen. Puhumassa kansanedustaja Hanna Sarkkinen ja kaupunginvaltuutettu Jarno Kemiläinen. Esiintymässä Soittokunta Kajastus ja Keikka Pändi.

Vappukulkue järjestäytyy klo 11 Järjestöjen talolla, missä tarjolla pikkupurtavaa. Kulkue lähtee kohti Lounaispuistoa klo 11.30. Lataa flaijeri työpaikkasi ilmoitustaululle.


Kivikirjan sauna käyttökiellossa

Kivikirjan sauna on toukokuun puoliväliin saakka käyttökiellossa lattiaremontin vuoksi. Asiasta tiedotetaan tarkemmin kunhan lattia on taas kunnossa.


Kivikirjan avaimet

Kahvila Kotiruoka Seppälässä (Ahjokatu 12) jakaa Kivikirjan avaimia JKY:n jäsenille liiton jäsenkorttia näyttämällä. Huom! Avaimia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Mikäli mökillä vierailee yhdistyksen ulkopuolisia, on paikalla oltava aina joku JKY:n tai Grafinet Keski-Suomen alueosaston jäsen, joka myös vastaa vieraistaan.

Perinteikäs lounas- ja pitopalvelu Kahvila Kotiruoka on JKY:lle tärkeä yhteistyökumppani, joka yleensä hoitaa yhdistyksen tilaisuuksien maittavat tarjoilut ja kannustammekin JKY:n jäseniä käyttämään Kotiruuan hyvän hinta-laatusuhteen omaavia palveluita. Lisätietoja Kotiruuan nettisivuilta.


Fraktuura-kerhon kokoukset vuonna 2018

JKY:n eläkeläiskerho Fraktuura kokoontuu JKY:n toimistolla Järjestöjen talolla (Kalevankatu 4, 2. krs) kerran kuukaudessa maanantaisin kello 14 alkaen. Tarjolla kahvit ja hyvää seuraa.

Kevätkauden viimeinen kokous 7.5. Tervetuloa kaikki JKY:n eläkeläiset joukolla mukaan.


Vaihda Loimaan kassasta oikeaan liittoon ja ammattiosastoon

Työnantajien ylläpitämä Yleinen työttömyyskassa YTK eli ns. Loimaan kassa ei ole ammattiliitto. Sen tarkoitus on vain heikentää työntekijöiden oikeuksia, työehtoja ja edunvalvontaa. Liity oikeaan sinun etujasi ajavaan ammattiliittoon Teollisuusliiton sivuilla.

 Liity JKY:n ja Teollisuusliiton jäseneksi helposti liiton verkkosivuilla.