Ajankohtaista

Elorieha la 26.8.2017 Kivikirjalla

JKY:n perinteinen Elorieha järjestetään Kivikirjalla lauantaina 26.8. klo 16–23. Ruoka- ja juomatarjoilu, Kallen karaoke sekä bussikuljetus mennen tullen. Tilaisuus on avoin myös Grafinet Keski-Suomen alueosaston jäsenille. Lisätietoja ja ilmoittautumiset tapahtumasivulla.


Rauhan helmiä -tapahtuma la 19.8.2017 Jyväskylässä

Rauhanpuolustajat ja SAK:n Jyväskylän Alueen Paikallisjärjestö JAP tarjoavat luennon ja musiikkia lauantaina 19.8. Vapaa pääsy.

Klo 14–16 Satavuotiaan Suomen tulevaisuus – Venäjä, Nato ja Itämeren vakaus, tutkimusprofessori Markku Kangaspuro, kaupunginkirjasto.

Klo 20 Rauhan helmiä -konsertti, ravintola Ylä-Ruth. Esiintyy Diving Ducks, Kelkka ja Kukko, Vesa Turpeinen, Tummat Sävelet.


Joukkovoima-mielenosoitus la 2.9.2017 Helsingissä

Joukkovoima-mielenosoitus Sipilän hallituksen politiikkaa vastaan pidetään lauantaina 2.9. Helsingissä. Lisätietoja Joukkovoiman sivulta.

Keski-Suomen Joukkovoima järjestää bussikuljetuksen Jyväskylästä Helsinkiin. Kyyti lähtee Harjun tilausajolaiturista klo 8 ja matkan hinta on 20 euroa. Lisätietoa kyydistä ja ilmoittautumisesta K-S:n Joukkovoiman sivullaJKY maksaa avustusohjesäännön mukaisen päivärahan 15 euroa tapahtumaan osallistuneille jäsenilleen.


JKY:n hallituksen kokous 18.9.2017

Seuraava hallituskokous pidetään maanantaina 18.9. klo 16.30 alkaen JKY:n toimistolla Järjestöjen talolla (Kalevankatu 4, 2. krs.). Paikalle ovat tervetulleita myös JKY:n pääluottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut.


Kivikirjan avaimet

Kahvila Kotiruoka Seppälässä (Ahjokatu 12) jakaa Kivikirjan avaimia JKY:n jäsenille liiton jäsenkorttia näyttämällä. Huom! Avaimia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Mikäli mökillä vierailee yhdistyksen ulkopuolisia, on paikalla oltava aina joku JKY:n tai Grafinet Keski-Suomen alueosaston jäsen, joka myös vastaa vieraistaan.

Perinteikäs lounas- ja pitopalvelu Kahvila Kotiruoka on JKY:lle tärkeä yhteistyökumppani, joka yleensä hoitaa yhdistyksen tilaisuuksien maittavat tarjoilut ja kannustammekin JKY:n jäseniä käyttämään Kotiruuan hyvän hinta-laatusuhteen omaavia palveluita. Lisätietoja Kotiruuan nettisivuilta.


Fraktuura-kerhon kokoukset vuonna 2017

JKY:n eläkeläiskerho Fraktuura kokoontuu JKY:n toimistolla Järjestöjen talolla (Kalevankatu 4, 2. krs) kerran kuukaudessa maanantaisin kello 14 alkaen. Tarjolla kahvit ja hyvää seuraa.

Syyskausi alkaa maanantaina 14.9. ja seuraavat kokoontumiset pidetään 2.10., 6.11. ja 4.12. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet JKY:n eläkeläiset joukolla mukaan tapaamaan tuttuja ja muistelemaan menneitä.


Vaihda Loimaan kassasta oikeaan liittoon ja ammattiosastoon

Työnantajien ylläpitämä Yleinen työttömyyskassa YTK eli ns. Loimaan kassa ei ole ammattiliitto. Sen tarkoitus on vain heikentää työntekijöiden oikeuksia, työehtoja ja edunvalvontaa. Liity oikeaan sinun etujasi ajavaan ammattiliittoon TEAMin sivuilla.

 Liity JKY:n ja TEAMin jäseneksi helposti nettilomakkeella (osasto 7008, sopimusala 001).