Esittely


Kivikirjan
 alue on kaikkien Jyväskylän Kirjatyöntekijäin Yhdistyksen jäsenten käytettävissä ilmaiseksi.

Avain
Työpaikoille on jaettu avaimia. Isompiin firmoihin useita ja pienempiin yksi. Sama avain sopii sekä päämökkiin, että saunaan. Avaimia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Mikäli mökillä vierailee yhdistyksen ulkopuolisia, on paikalla oltava aina joku JKY:n jäsen, joka myös vastaa vieraistaan.

Päärakennus
Päärakennuksessa on mahdollisuus ruoanlaittoon joko puu- tai sähköhellalla. Ruoan lämmitys mikrossa myös onnistuu. Ruokien ja juomien kylmäsäilytystä varten on jääkaappi. Uutisia ja muita maailman tapahtumia voi seurata TV:stä tai radiosta. Päärakennuksessa on muutama vuodepaikka yöpymiseen. Omat petivaatteet mukaan.

Sauna
Sauna on remontoitu vuosien varrella uuteen uskoon. Saunassa on puulämmitteinen kiuas ja saunan takkatuvassa on puulämmitteinen kamina, jolla voi paitsi lämmittää tupaa myös valmistaa ruokaa. Omat patjat mukaan (takkatuvassa yksi patja) ja takkatuvan lattialla voi yöpyä myös talvella. Saunan lämmityksestä vastaa se ken saunoa haluaa. Saunan lattia on kuivattava ja lauteet sekä pesutilan penkki nostettava yläasentoon käytön jälkeen ja toki jokainen siivoaa jälkensä käytön jälkeen.

Grillikatos
Pihassa on grillauspaikka, jossa voit grillata, savustaa, loimuttaa ympäri vuoden. Lisäksi rannassa on rosvopaistintekopaikka.

Vene
Rannassa on vene varustettuna perämoottorilla. Moottori on 4-tahtinen, joten "sekoitusbensoja" ei tarvita, vaan normaali 95-oktaaninen käy. Käyttäjät kustantavat käyttämänsä polttoaineen. Veneilyssä on turvallisuus tärkeää. Päämökissä on kolmet pelastusliivit käytettävissä.

Kalastus
Leppävedessä on monenlaista kalaa ahventa, haukea, taimenta jne. Verkkokalastusta varten on päämökissä kuusi verkkomerkkiä. Valtion kalastuksenhoitomaksun maksettuasi voit uistella kalastuskunnan alueella. Yksi verkkomerkki oikeuttaa kahden vavan uisteluun. Lisätietoja saat isännältä.

Kivitasku
Alueen ainoa varattava tila on Kivitasku-niminen mökki. Se on kesäkäyttöön tarkoitettu pieni nukkumapaikka. Yöpymään mahtuu enimmillään neljä henkeä. Kivitaskun varauskirja on päämökissä.

Muuta
Alueella on kesäisin lentopallokenttä. Porukka kokoon, palloa lätkimään ja sitten saunaan sekä uimaan. Frisbeegolf-mahdollisuus löytyy. Ympärillä on marjamaita, sienestysmahdollisuuksia ja keskisuomalaista luontoa. Tule, tutustu ja viihdy!