Ulkoilutapahtuma


JKY:n ulkoilutapahtuma ja pilkkikisat järjestettiin lauantaina 5.3.2022 Kivikirjalla. Tapahtumalla on pitkät perinteet. Vuosi sitten tilaisuus peruttiin koronarajoitusten takia.

Tapahtumassa päästiin nauttimaan aurinkoisesta päivästä. Pilkkijöitä oli vain harmittavan vähän – Kivikirjalla kävijöitä oli 18. Kaksi naista ja neljä miestä lähti kokeilemaan onneaan. Kaloja saatiin kohtuullisesti.

Tiukin kisa käytiin naisten sarjassa Leena Rehon ja Laila Laitiolammen kesken. Leena voitti 2990 g saaliillaan, Lailan saalis oli vain 10 g pienempi. Miesten sarjan voitti Ari Liukkonen, saalis 4105 g, toisena Jorma Roisko, 1980 g, kolmantena Aimo Montonen, 1330 g ja neljäs Pasi Jämsen, 1075 g.

Aamulla tarjolla oli sämpylät ja kahvit, iltapäivällä maistui hernekeitto ja grillikodalla paistetut makkarat. Sirpa Satosaari jää eläkkeelle, joten tämä oli viimeinen kerta kun Kahvila Kotiruoka teki meille maittavat tapahtumatarjoilut. Kiitos Siru näistä yhteisistä vuosikymmenistä. Tapahtumaa oli järjestämässä myös Kivikirjan uusi isäntä Aarno Siikaranta ja kumppanit. Kiitos myös heille onnistuneesta ulkoilutapahtumasta.

Teksti ja kuvat: Ari Liukkonen.

Paluu Galleria-valikkoon.